Η Εταιρεία μας 2018-09-28T14:30:05+00:00

Σχετικά με μας

Η Innovis αποτελεί προϊόν συγχώνευσης δυο κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών με επιτυχημένο ιστορικό σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υγείας.

Ο συνδυασμός αυτών των δυο εταιρειών έχει δημιουργήσει καινοτομίες για δεκάδες φάρμακα και φυσικές θεραπείες, σε ένα ολόκληρο φάσμα θεραπευτικών πεδίων.

Η συνεργασία μας

βασίζεται στην κοινή δέσμευση μας να στηρίζουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών στον χώρο της υγείας και να βελτιώνουμε το αποτέλεσμα για τους ασθενείς.

Η δυναμική μας συμμαχία

ανοίγει νέες δυνατότητες για ακόμα πιο σπουδαία επιστημονικά επιτεύγματα που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν πιο υγιείς, περισσότερα χρόνια και χωρίς πόνο. Μέσα από την συλλογική μας εμπειρία, φέρνουμε νέα φάρμακα στην αγορά, προσφέροντας εναλλακτικές θεραπείες και αλλάζοντας το πρόσωπο της σύγχρονης περίθαλψης.

Οι αξίες μας

Καινοτομία

Η αναπτυξιακή γραμμή μας είναι η επαναστατική καινοτομία. Ώστε σε έναν κόσμο με νέες ασθένειες και άλυτες επιδημίες που επιβαρύνουν αθροιστικά τον οργανισμό, με πληθυσμούς που γερνάνε, να μπορούμε να χειραγωγήσουμε δυναμικά τις διαφαινόμενες νοσογόνους συνθήκες και να καινοτομούμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες υγείας και ευημερίας. Επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη με στόχο τη διεύρυνση των ορίων του ιατρικώς δυνατού. Δεν συμβαδίζουμε απλώς με τις τεχνολογικές εξελίξεις στην ιατρική επιστήμη – δίνουμε τον ρυθμό.

Επιδόσεις

Ανώτερες επιδόσεις είναι το μέτρο των αυξανόμενων επιτυχιών μας και η στατιστικά μετρήσιμη αποτελεσματικότητα πάνω στην οποία θεμελιώνονται ακόμα υψηλότερες προοπτικές. Τα προϊόντα της Innovis είναι πλήρως ελεγμένα με εργαστηριακούς ελέγχους, με δέσμευση να προσφέρουν ρεαλιστικά, μετρήσιμα θεραπευτικά πλεονεκτήματα στους ασθενείς με προσωρινές ή μακροχρόνιες παθήσεις. Ανταποκρινόμενες στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του χώρου της περίθαλψης, οι λύσεις υψηλής αποτελεσματικότητας που προσφέρουμε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της διαρκώς εξελισσόμενης ιατρικής επιστήμης. Έχουμε επιφορτιστεί τη χάραξη των συντεταγμένων μιας ζωής απαλλαγμένης από ασθένειες, συμβάλλοντας στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των ασθενών, ξεπερνώντας ακόμα και τις προσδοκίες των ίδιων.

Εμπειρία

Η ικανότητα μας για καινοτομία εδράζεται σε δεκαετίες τεκμηριωμένης έρευνας. Η συνδυασμένη γνώση, η εμπειρία και η διορατικότητα των παγκοσμίου κλάσης επιστημόνων μας δίνει τη δυνατότητα να ηγηθούμε σε νέες λύσεις και στοχευμένες θεραπείες σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικών πεδίων. Αυτή η συνεργατική προσέγγιση μας επιτρέπει να προσφέρουμε περισσότερες ολοκληρωμένες δυνατότητες περίθαλψης από τους ανταγωνιστές μας. Το επιστημονικό προσωπικό της Innovis είναι και το ίδιο θύλακας της κοινωνίας στην οποία ζει και πρωτοπορεί, διατηρώντας συνειδητά την αμφίδρομη σχέση αλληλεγγύης και βοήθειας μέσω της καινοτόμας δράσης του.

Ποιότητα

Ο ποιοτικός έλεγχος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε σταδίου της γραμμής ανάπτυξης, παραγωγής και διανομής. Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται σε εργαστήρια τεχνολογίας αιχμής στην ΕΕ και διαθέτουν σήμανση CE, σύμφωνα προς την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Πλήρως σύμφωνα προς τους κανονισμούς GMP, ISO και HACCP, τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ηθικά και λειτουργικά πρότυπα. Η ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τους αποδεικνύονται επιστημονικά με κλινικές δοκιμές που γίνονται σε συνεργασία με κορυφαία νοσοκομεία και ερευνητικά κέντρα.

Ακεραιότητα

Η γνωσιακή προσπάθεια για την αποκάλυψη του ηθικού είναι ο κώδικας επιστημονικής δεοντολογίας μας. Η ακεραιότητα και η κοινωνική ένταξη των επιστημονικών επιτευγμάτων αποτελούν οδηγούς στο ερευνητικό μας έργο. Γιατί ακεραιότητα σημαίνει για μας περισσότερα από την άψογη ιατρική ηθική. Συνδέεται απαρέγκλιτα με την κοινωνική υπευθυνότητα της Innovis, το διαφανή κώδικα συμπεριφοράς που διασφαλίζει πως όλοι οι υπάλληλοι μας παίρνουν αποφάσεις που συνάδουν με τις αξίες μας. Συνεργάζονται με τους πάροχους υπηρεσιών υγείας για να στηρίζουν το καλύτερο επίπεδο υγείας για τους ασθενείς. Μοιράζονται τις πληροφορίες για ενημέρωση, πρόληψη και θεραπεία ασθενειών. Αντιμετωπίζουμε κάθε άνθρωπο με ολιστικό τρόπο. Οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί και οι ασθενείς, μας εμπιστεύονται γιατί το έχουμε κερδίσει έμπρακτα.

Τα προϊόντα μας

Σχεδιασμένα με σκοπό την ύψιστη βελτίωση του επιπέδου υγείας, τα προϊόντα μας βασίζονται σε αυστηρούς επιστημονικούς ελέγχους και τεχνολογία αιχμής.

Περισσότερα

Προσφέρουμε λύσεις
υψηλής αποτελεσματικότητας

Διευρύνουμε τα όρια
του ιατρικώς δυνατού

Αλλάζουμε το πρόσωπο
της σύγχρονης περίθαλψης